Over ons

Verzekeringen zijn een complexe materie en het aanbod is groot. Zonder kennis van zaken is het dan ook haast onmogelijk om de juiste keuzes te maken. Vaak beseft men pas te laat dat men de verkeerde maatschappij of het verkeerde product gekozen heeft, bijvoorbeeld bij een schadegeval of een geldbelegging die een tegenvallend rendement oplevert.

Om dit te voorkomen gaat u best te rade bij een specialist die u kan helpen een goede keuze te maken uit het ruime aanbod aan verzekeringen, kredieten en beleggingen. Deze professionele tussenpersoon moet daarenboven uw belangenverdedigen en samen met u anticiperen op toekomstige veranderingen in uw gezinsleven.

Zakenkantoor Kelders uit Wommelgem, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringssector en levert gepersonaliseerd, objectief advies. Wij volgen de hele verzekeringsmarkt en kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen. Als onafhankelijk verzekerings- en kredietmakelaar bieden wij volledige oplossingen op maat aan zowel:

  • voor de particulier,
  • als voor zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s,
  • als voor sportclubs.

Uw auto verzekeren bij maatschappij X, uw brandverzekering bij maatschappij Y, nog andere verzekeringen bij A of Z. Bij ons kan het want wij nemen uw lopende contracten meteen over. Neem contact op voor een vrijblijvende analyse van uw verzekeringsportefeuille of van uw beleggingen.

Bij Zakenkantoor Kelders beschouwen we u niet als een nummer, wij maken tijd voor u vrij en komen bij u thuis, wanneer het u past! Wij zijn er van overtuigd dat u, na ons bezoek, jaarlijks enkele honderden euro’s kunt besparen!

 

Willy Kelders 20132

Willy Kelders
Mail mij


Onze partners