Reisbijstand

REISBIJSTANDSPOLIS

Diverse formules zijn mogelijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de frequentie van uw vakanties, de bestemming en andere wensen zoals dekking inzake de overkomst van een familielid in het buitenland, opsporing- en reddingskosten, repatriëring bij ongeval of overlijden, … Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

ANNULATIEVERZEKERING

‘Het kan verkeren’, zei Bredero. Allesbehalve aangenaam maar de mogelijkheid bestaat dat u uw zuurverdiende vakantie dient te annuleren door overmacht zoals een plots overlijden van een van uw dierbaren of uzelf die plots door ziekte wordt overmand. Een annulatieverzekering kan dan wel uw vakantie niet meer redden, maar u tenminste financieel vergoeden voor de geleden schade.

BAGAGEVERZEKERING

Zoals de naam van de polis zelf aangeeft kan u zich ook verzekeren voor het moment dat uw bagage gestolen of beschadigd raakt. Uw bagage krijgt het op de luchthavens en bij het transport op en naar het vliegtuig immers hard te verduren. Ook achtergebleven reiskoffers of bagage afgeleverd op een verkeerde bestemming duizenden kilometers bij u vandaan is uiterst vervelend en kan mee als waarborg worden opgenomen in het contract

PECHVERHELPING, 24 OP 24 EN 7 OP 7

Niets zo vervelend als autopech juist op het moment dat u al te laat bent voor uw afspraak of dat u op weg naar de luchthaven het vliegtuig dreigt te missen. En veelal hebt u het dan nog voor op de meest onmogelijke tijdstippen zoals ’s nachts of in het weekend. Met de polis pechverhelping kan u gerust zijn, want na uw oproep komt snel een pechverhelper om uw voertuig ter plaatse te herstellen of in het slechtste geval uw voertuig naar een garage te slepen en de inzittenden veilig thuis te brengen. Indien u echter niet verzekerd bent kunnen takel- en sleepkosten, afgezien nog van het ongemak, soms aanzienlijk oplopen!